3 Mayıs 2015 Pazar

PratikTruff



Malzemeler:
-1 paket kakaolu dankek çay saati
-1 kutu krema (200ml)
-1 paket bitter çikolata (80 gr)
-1 bardak fındık (iri çekilmiş)
Süslemek için: dekor şekeri
Hazırlanışı: Keki rondodan geçirin yada elinizle minik minik parçalara bölüp ufalayın.
Tencereye kremayı koyup ısıtın ve çikolatayı kremaya ekleyip eriyene kadar kısık ateşte pişirip ufaladığınız keki fndıklarla beraber çikolatalı kremaya ekleyip yoğurun ve 2-3 saat buz dolabında bekletin.
Kıvama gelen çikolatalı harçtan küçük parçalar kopartıp elinizle yuvarlayıp dekor şekerine bulayıp servis yapın.

Afiyet Olsun :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails